esmaspäev, 22. veebruar 2016

We live in EU!

Ja otsast jälle algas ring...
Esmaspäev on alati raske, kuna tead, et pikk töönädal ootab ees. Vahet ei ole, et tööl on ka tore ja Maltal käib aeg kuidagi teises rütmis kui Eestis, aga ikkagi võiks ju olla nii, et töönädal on esmaspäevast neljapäevani ja siis on kolm päeva puhkust. Päev möödub üllatavalt ruttu ning samuti järgnevad tööpäevad. Minu põhiline juhendaja praktikakohas on haigestunud ning tema asemel juhendab mind finantskontroller Anton. Päevad on sisustatud, vajalikud ülesanded saavad täidetud ning vahelduseks saab töö juures ka natuke nalja ja show-d. :)
Kuna kolmapäeval sain praktikakohast varem ära (kõik vajalik sel päeval sai tehtud), siis otsustasime Jukkaga Vallettasse tuuritama minna. Kolasime mööda suveniiripoode, jalutasime mööda rannikut ja käisime Upper Barakka Gardenis.
Enne oma Malta koju naasmist nautisime kohvi ja magusat ühes väikeses kohvik-restoranis Valletta nö peatänaval. Õhtu oli ikka väga lõbus, sest nalja sai päris mitmel korral!
Neljapäeval on meie siinviibimise üks hullemaid ilmasid. Hommik algab vihma ja kohutava tuulega. Kui päeva peale vihm taandub (nende vihm tundub ka väga toksiline vms), siis tuul võtab justkui rohkem hoogu ja puhub krae vahelt mantli alla ka salliga ning õues väga viibida ei taha. Selsamal põhjusel otsustab enamus meie seltskonnast (kaks ülakorruse korterit) plaani Vallettasse Shakespear´i "Kuningas Lear´i" vaatama minna, jätta kus see ja teine ning meelt lahutatakse hoopis ühiselt kodus. Ainult Katrina ja naaberkorteri Kevin on tublid - nemad läksid otse peale tööd. Ega teised (st "koju" jäänud) väga millestki ilma jäänud, selgub hiljem.
Ja saabub taas reeeeeeddddeeeeee - jeeeeeiiiiiiii..... :D
Minu põhijuhendaja on tagasi, aga aega on tal minu jaoks sel päeval siiski vähe. Õhtul teeme soome poistele korraliku lahkumispeo ning tervitame samas uut, itaallasest, naabrit. Kuna reedene ärasaatmisüritus kulges hommikuni, siis laupäeval me midagi rohkemat ei tee kui käime Marsaxlokk´i lähedal Peter´s Pooli kaemas.
Pühapäeval külastame Popeye Village´t ning ongi taaskord nädal läbi saanud. Enne ajalist esmaspäeva saabumist ootab meid ees üllatus. Jah - me teadsime, et ühesesse tuppa saabub pühapäeval Jukka asemel uus naaber, aga me ei osanud arvata, et kui ta "normaalseks" kellaajaks saabunud ei ole, siis võib ta ka keset ööd laekuda... Rootsist pärit noor poiss (17a.) Jonatan saab juba saabumisel esimesed juhised: korteri uks avaneb trikiga ning kui keegi jääb tuppa, ei ole soovitatav lahkudes ust lukustada, kuna see lukustub ise. Lisaks lukku keerates ei pääse toas olev inimene hiljem välja. :D
 

Let the new week begin!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar